Земя чудесна, плодна –
но няма кой да я оре!
Имахме власт народна,
сега не,
но ние викаме – добре!
На Запад децата ни бягат
или към дрогата посягат,
ако си мафиот – си бог,
ако не – от трън, та на глог.
Това ни е явно съдбата,
но ще дойдат дни за разплата...*
© Георги Всички права запазени