Всеки идва сам на този свят,
после сам от него си отива.
Дали си беден или си богат
съдбата е еднакво милостива!
Живот охолен - яхти и жени,
безкраен лукс, но празни са душите!
Един за залък хляб благодари,
а друг богатство плаща със сълзите!
Любов не се купува със пари!
Щастието, радостта в сърцето!
С пари не се купуват и мечти!
Всички ще са равни на небето!
Всеки своя дял ще си плати
за всичко сътворено на земята!
Всевишният за всеки ще реши
на кого къде ще е душата!
29.12.2020 г.
© Георги Иванов Всички права запазени