2.09.2004 г., 18:03 ч.

Разбиране 

  Поезия
1130 1 0
Толкова малко от тебе съм искала.
Разбиране малко.
Помощ едва.
Да ме целуваш на тъмно.
Да ми подаваш ръка.
Толкова малко от тебе съм искала.
А ти продължаваш от мене,
без мяра до днеска да вземаш...

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??