Разделени
Макар и разделени...
Моля те, прости ми...
Знам, че ни разделят хиляди причини...
Далече си от мен сега...
Далече си и от очите ми...
Но никога няма да бъдеш далеч от СЪРЦЕТО МИ...!
Сега за тези наши грешки...
Плащаме и двамата горчиво сълзите...!!!
© Диди Всички права запазени
с много обич за теб.