14.01.2010 г., 13:43 ч.

Раздяла 

  Поезия
585 0 1

     Раздяла

 

Почувства я, нали?

Душата ти опустоши...

Самота,

нямаш глас,

само хиляди сълзи...

Как сега да продължиш

без капчица любов?...

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??