Прегърни ме, целуни ме и върви,
нека пътят ни пак да продължи.
Да оставим това, което ни тежи,
за да можем пак да бъдем аз и ти.
Не искам да те гледам с питащи очи,
няма нас - всеки има право да греши.
Нека споменът тъгата ни да заличи,
за да открием как да бъдем себе си.
Прегърни ме, целуни ме и върви,
да, правилно е, колкото и да боли.
© ДдП Всички права запазени