24.09.2007 г., 14:52 ч.

Раздяла 

  Поезия
614 0 0
Раздяла

За спомен всичко между нас остава,
казваш, времето ще заличи,
целувка даваш нещо на раздяла,
казваш туй е за добро и ще ни промени.

Кажи ми как да ти повярвам,
че няма бъдеще за нас ?
Не искай ,моля те, не вярвам!
Остави! Не ще заплача нито час.

Обичай друга! Нямам сили
безразлично с мене да си ти.
Знам, че вече сме си изменили,
късно е за клетви и лъжи.

Следобедът минава вече!
Раздялата ни - факт неоспорим,
времето ни с теб изтече
и знай, не можем да го променим.

© Ирен Кривошиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??