–Поискай ми Вселената огромна!
Поискай ми я, ще ти я даря!
–Защо ми е, аз тебе искам само
и твоята целувка във нощта.
–Не може, ти си толкова далече
и само мислите ми приеми!
–Побързай, времето за нас изтече!
Любов безкрайна ти ми донеси!
–Изпращам ти душата си красива
и пулса бърз на моето сърце.
–Душата ми душата ти открива,
а в погледа ти – поглед на дете.
–За тебе ще преплувам океани
и времето, което ни дели.
–Обичам те чрез думите желани,
и чрез сълзите в твоите очи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени