- Защо ме търсиш там, където не мога да бъда?
- Защото краката ме отнасят по пътища,
скрили спомена за теб.
- Забрави за пътищата и пътеките,
те няма да те доведат до мен.
- Къде си ти?
- Седя до теб.
© Мариана Харизанова Всички права запазени