20.11.2012 г., 10:22 ч.

Разговор в нета 

  Поезия
454 0 2

Здравей, “Трите вълка”! “Баба Яга” как е?

“Разговор в пустиня” писа, че е зле.

Вчера се засякох с “Кончето” и “Влака”.

Те със “Спукан пояс” били на море.

 

“Бялата брезичка” всичко ù е черно,

влюбена е в “Облак” и във “Тишина”.

Аз от “Фотографа” файска снимка гепих,

за да поядосам “Общата жена”.

 

Четох коментара на “Момче за всичко”,

много се ядосах, как не го е срам?

Всяка втора дума пише във кавички.

Той и “Куха лейка” нямат мозък - грам.

 

Само “Безработен” е така умерен!

Пише коментари рядко, но в целта.

Май че е приятел със “Дявола черен”?

Често те воюват със “Зинала уста”.

 

Компа ми е с вирус. Спирам да ти пиша.

Ще преинсталирам и ще дойда пак.

Нещо ми изпрати някакво момиче.

Името реално не запомних чак.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??