Всеки път когато те погледна
Сърцето ми забързва своя ритъм
Гърдите ми се повдигат учестено
И в очите ти започвам да се скитам
Обхождам твоите копнежи и мечти
Търсейки аз своя пристан там
Където тихо мога да приседна
И цялата си обич да ти дам
Обхождам твоята душевност
Емоции и чувства слели се в едно
Разкриващи невероятната ти нежност
Съчетание от жена и дете в едно
Обхождам също болката във теб
Която понякога носиш надълбоко
За да намеря и да ти предложа лек
Издигайки те отново на високо
И всяка част от твойта същност
Всяко кътче на твоята душа
За мен е винаги любимо място
Където искам вечно да стоя
И за нищо на света не искам да заменям
Разходките ми в пъстрите очи
Които карат сърцето ми да бие учестено
И учестено да се повдигат моите гърди
© Христо Банов Всички права запазени