Романтична нагласа.
Крайпътна украса.
Ресторант със тераса,
на терасата – маса.
Момичета наши,
наливайте чаши!
От водките ваши
пътят не плаши.
Колата ни драсна.
Скоростта - бясна.
Посоката дясна
оказа се тясна.
Занесе колата
и край на играта.
А... цялата комедия
завърши в ортопедия.
© Харита Колева Всички права запазени