Разходка в планината
Вървим с тебе двама,
по пътека от трева.
Привечер, топло лято,
държиш ме за ръка…
Високи, борове зелени,
небеса достигат…
Птички сладкопойни,
нежно чуруликат.
Тече река планинска
в камък се разбива.
Със струйки пенливи
обич разлива…
© Лилия Нейкова Всички права запазени