Хайде, разкажи ми за любовта...
Виждам блясък в твоите очи...
Любовта! - Заразна ли е тя?
Сърцето ми дали ще изпепели?
Хайде, разкажи ми за любовта...
Тя руши или твори?
Хайде, разкажи ми, че не зная...
Предизвиква ли в очите сълзи?
Хайде, разкажи ми сега...
Какво е чувството да си влюбен...
Хайде, разкажи ми за любовта...
Кара ли те да не спиш, да стоиш буден?
Хайде, кажи ми сега, това ли са симтомите:
да си умислен, засмян, вечер сън да няма,
ако отговорът е да, то значи и аз съм влюбена.
© Пролетното момиче Всички права запазени