Малко от веселата ми част: :)
* * *
Тук ли си? Не те виждам във тъмното!
Червило разлято, ухае на... вкусно,
езикът ми тръгва надолу - по "стръмното",
а с пръсти докосвам твоите устни...
Разкопчавам със зЪби твоята блуза,
леко те драска брадата ми,
ти... божествена - Фея и Муза,
плъзваш ръка към бедрата ми...
Чувстваш ме вече... доста "наежен",
напрегнат и много нахъсан,
под мен трепериш в порива нежен,
дъхът ти е все по-накъсан...
Даааа! Продължавай - не спирай!
Крещиш със възбуда в ухото,
а аз отпивам от студената бира
и се намествам удобно в... креслото...
Притварям очи и сам във салона,
поглеждам към лампата, тъпо!
Така е!... Бачкам на секс-телефона...
Тааа... докъде бяхме стигнали, скъпа?!... :)
* * *
А който изпитва жажда към развръзката, ще намери много от нея тук:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=85835
© Валентин Желязков Всички права запазени