03.04.2008г.
Понякога тъй много ме ядосваш,
че иска ми се чак да те убия...
Понякога със страст ме омагьосваш
и иска ми се цял да те изпия...
Понякога на буря ми приличаш
и иска ми се бързо да се скрия...
Понякога безумно ме обичаш
и иска ми се с твойта страст да се напия...
Понякога си толкова безумен,
че иска ми се да избягам...
Понякога си толкова разумен,
че иска ми се с теб да съм до края...
Толкова различен всеки ден,
но въпреки това си те обичам,
обожавам всеки миг да си до мен,
обричам се, на тебе се обричам...
© Erato Eratova Всички права запазени