Дали съм аз различен в този свят?
С криле дарен, единствени от Бог.
Защото с птиците съм устремен, в бяг
надбягвам се с думата – Живот.
Вместо отговор:
Различен?! Да. И повече от туй!
Не спирай да летиш! Мечтай!
С душа на птица ти летиш!
И никога не спирай своя бяг!
Защото тъй противостоиш
на всичко гнило и безлично.
А пламъчетата в очите ти дълбоки
щом видят истинското, отново ще горят!
Неустоим си. Истински, греховен.
Но… не всеки има твоята душа,
която, мислейки, говори
и казва толкова неща.
© Нели Всички права запазени
Не спирай да Твориш : )
"Не спирай да летиш! Мечтай!"
; )