4.09.2009 г., 23:00 ч.

Различен 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Не си представям деня ми
без да чуя твоя глас,
а ти сякаш си в ума ми
и ме караш да изпадам във екстаз!
Някак си потайно ме поглеждаш
със свойте дълбоки очи
и чувствам как прочиташ
всяка от моите мисли.
Обичам да се вглеждам
във сияещото ти лице
и тогава ми се иска да усещам
биещото ти сърце.
А нямам смелостта да те докосна,
нито да те погледна в очите,
защото ме е страх да не видиш
как безмилостно напират сълзите.
Когато съм до тебе, ми се плаче,
но умело го прикривам.
Не ми се иска обаче,
щом дойде време от теб да си отивам.
Ех, колко бързо стана -
късно е да го отричам!
А нямам смелост пред теб да застана
и да ти кажа колко силно те обичам!
Мислех всеки предишен
за моето момче,
но не те, а ти си различен,
затова давам ти своето сърце!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??