Боря се с мелници вятърни,
стиснал зъби изпотен.
Ярост изригва в душата ми -
зная – ще съм победен…
Хора “нормални” оглеждат ме -
аз съм различният, знам!
А пък в сърцето ми радост е,
радост, наместо на срам!
Горд съм, затуй че различен съм -
твърд в променливия свят,
буден сънуващ, вървящ насън,
и без лев – вечно богат!!!
© Станимир Власакиев Всички права запазени