Опиянение, о, сладко
дръж ме там
в тази мисъл, сладка
Недей, после ще тъгувам
залезът не спира
от делата изтъкана черга
От изгора не изневерявам
Цигарата в угар
Изжаря пръсти и не усещам
Ще поема дим
От дим само да те усетя
Там където има рани
Музиката ги лекува
"Мътни са очите, сякаш...
Пътят си не виждам...
Ходя без да спирам...
Аз ли съм, не съм ли.."
Ще те помня променя
Ще сгреша
Ще ме обичаш
Ще се променя
Различен, но не арестуван
Ще те променя...
© Stew Carrey Всички права запазени