Не ме води на Бала на мъглите,
не се научих да танцувам зимен валс,
с виелици да си говорим за мечтите,
със урагани – за цвета на житен клас.
Ти знаеш, че кръвта ми е гореща,
не ти ли казах, че проходих на жарава,
иди без мен на тази снобска среща,
жар-птица ще съм в Рио на забава.
© Ивон Всички права запазени