Аз не бях просто жена,
аз бях тази, която те ценеше и те обичаше така,
както никоя друга на тази земя.
Аз не бях просто добра,
аз бях истинска, чувствена,
аз бях най-добрата.
Досега не го ли разбра?
Аз не бях обикновената,
аз бях и съм Единствената, която видя в теб доброта
и която почувства с теб любовта.
© Елена Борисова Всички права запазени