Когато листата окапят
попитай ги за мен.
Те ще разкажат,
как огрявам утрините ти
заедно със слънцето,
идвам при теб.
За да ти дам смисъл
да се събудиш, с усмивка.
И когато вечер погледнеш небето,
накарай луната да ти разкаже
как в тъмните нощи бдим над сънят ти...
Както някога...
И звездите помолих, да светят за теб
да не ти е тъжно и самотно в нощите без мен,
погледнеш ли на горе, да познаеш...
Аз съм там.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени