През погледа на съпруга
Жена измислила е този ден -
да се изфука с някой като Мен.
Роден на празник, във Неделя,
жадуван гост във не една постеля,
да бъда Валентин не е проблем,
да бъда влюбен е във моя ген.
Все пак е празник, трябва да се отчета,
най-евтино ще бъде с моята жена.
Задължително – букет цветя
и нещо с форма на сърце,
хем да я трогне, хем да се яде,
виж, торта няма да е зле...
Ергенин бил е тоз Светия,
на мен ще ги разправя тия.
Лесно Валентин се става с друга,
най-тежко е със собствена съпруга.
© Ивон Всички права запазени