Разбрах:
Ти идваш от планета друга.
Говориш прозаично
и мислите ни са различни -
рискувам да съм ти съпруга...
Дори не знаеш, що е туй Любов...
Да гледат двама във една посока,
за другия да си готов
да найдеш ти пътеката широка.
Приемаш всичко като скука
и търсиш само топло одеало.
Светът ти е далеч от тука,
не търсиш топлина от мойто тяло...
И за какво,
по дяволите, те обикнах?
Нали едничко за това -
със твойто дишане да свикна
и да се слеят моята и твоята душа...
Далече е Венера - далече е от Марс,
а аз и ти изглеждаме като пореден фарс.
© Вили Димитрова Всички права запазени