Дали ще има стих
в който да те рисувам
с багри от вечна любов
дали ще има думи
да мълвя и римувам
за образа твой
дали съм готов.
Очите, нежността гневна
косите, вятър в ръжта
ръцете, близост стаена
бедрата, трепет в страстта.
Стихии рисувах, черната бездна
залез пламтящ и нощна зора
но как да създам във образ любима
моите чувства с броени слова.
Май, 2017
Чифлика, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
Благодаря ви!