20.03.2007 г., 19:44 ч.

Разни комерсиали... 

  Поезия
702 0 3
Спрете, смешни сте, не виждате ли?!
Еднакви сте всички, до един.
С тия цайси, о, много ви отива,
но разликата незабележима е почти.
Няма нищо интересно в никой,
няма я онази красота.
Айде де, не крийте очите си с тази гъста присадена коса!
Махнете зелените шапки - вий да не сте на война?!
Оставете нещо естествено, нещо ново покажете на света.
Стига с тия герданчета смешни, с тия бръмбарски очила.
Искам, искам естественост, рядко срещана в тез времена.
Искам нещо красиво - наистина... нещо, дет се вика "По така".
Да ме привлече без усилия, без да се прави на "луда глава".
Искам някой рождено красив, някой незабележим за вас.
Единствен и щастлив, че е намерил сродна душа.
А на вас, комерсиали разни, ще ви кажа само едно:
Не се мислете за важни, щото сте пошло общество!!!



© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ами ако не е стихове, тогава какво е?! нали със стиховете изразяваме това, което мислим и чувстваме?!
    Браво Тони целувки
  • Хах чудесно си описала днешните "хора"! Поздрави страхотен стих!
  • Допада ми стила ти!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??