Разстоянията ни делят
Чувам стъпки в тишината,
те отекват във нощта.
Всеки спомен е отплата,
всеки спомен е мечта.
С всеки удар на сърцето,
тръгвам някъде на път,
Чувството ми е познато –
разстоянията ни делят.
Няма болка по-голяма…
Колко липсва любовта!
Няма сила на земята
спомена да залича.
И като магия светла
времето в нощта лети.
Всеки спомен теб рисува,
всеки спомен в мен боли.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени