искам да ме видиш
по несършенства
и да не съдиш
грешките ми по душата
но и разбиране не искам
а само да ме гледаш
да поемаш с поглед зажаднял
структурата ми
всеки удар на сърцето
да ме досъблечеш
да ме довършиш
искам
да намериш в мен това
което мъча се да скрия
зад думи
зад напуканите ми ръце
и откриеш ли го
да го разтвориш в себе си
като кафе
и знам че вече няма да ми трябва
изгубена във теб
ще ми бъде по-добре
© Ержи Всички права запазени