18.02.2017 г., 14:07 ч.

Разваляне на приказки 

  Поезия
304 0 3

Последният жабок
дори не пожела да се покаже.
Изпращахме си есемеси,
писахме по-дълги мейли. Даже
и снимки разменихме –
хич не беше грозен
между другото.
Последният жабок –
последното ми лудо влюбване,
последният нестанал принц,
изквака жално от замръзналото блато
и каза, че щял бил 
да чака лятото,
евентуално,
за да види как дворецът му 
ще бъде построен – 
същински Тадж Махал. 
И то за мен!

Обаче не повярва 
във целувката ми.
 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??