10.09.2009 г., 11:32 ч.

Reality 

  Поезия
433 0 6

Откраднаха душата ми.
Затвориха я в някакви писания.
Прочетоха я и я коментираха.
Посочиха я с пръст, а после съжалиха я.
Накрая я забравиха.
Не беше вече интересна.
Тъй много плачещи души разпътно чакат да ги прочетеш.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??