4.12.2006 г., 15:32 ч.

Реалност 

  Поезия
666 0 4

Ще покажа цвета на очите си,
във дъгата-изгряла за теб.
Ще покажа зората на дните си,
във небето на мойто сърце.
Ще отпия от огъня леден
на тъгата си-пак ще съм жив!
И ще търси душата ми бедна
порив нов-да бъда щастлив.
И разплакан-ще пазя сълзите си,
да ги вкусиш с частица любов.
Ще опитам вкуса на мечтите ти,
прероден-и за тебе готов!

© Владимир Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??