Запомнú моята тъжна усмивка
след раздялата толкова трудна,
и не казвай, каква съм щастливка -
ситуация напълно абсурдна.
В измислен свят ще живеем,
в пеперудени ласки и сънища,
пролетта да преживеем -
ще се срещнат нашите пътища…
В илюзии празни не вярвам,
искам точна и пълна реалност!
Нощи безсънни прекарани
след срещи от тази буквалност.
© Валка Всички права запазени