В живота казват всичко подредено е...
Дори най неподредените неща.
Мълчанието бъркат със съгласие
Тъгата мислят я за страх.
А ти човек си...пълен със мечти!
Отчаян молиш се в звездите
дано светът ме разбере
от ерата на прадедите.
Любов,колко войни светът
отчаяно е водил...Погубвал е
и царства и души...За нищо
давал е гласът си,сега е ням.
Защото вярвал на звездите
че пътят му е път предначертан.
Но всъщтност вярвал на лъжите
на лъжец крадлив и самозван.
© Ангел Всички права запазени