Написъх стихчита две-три,
дупуснъх малку грешки
но ти четательо, прости
ми грешкити чувешки!
Чи моити твурения
върхъ съ на Колтуръта
и новъта министърка
ш' ги фключи фъф матуръта!
За кункурсЪТ: "Ай стига вечи с тия риформи, бе!"
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени