Пенке, ма, паси!
Пенка не пасе.
В Европа се върни!
Пенка пак не ще.
Там я чакат с нож,
остър и режлив.
Животът все е лош,
но важно - да си жив.
Но се заблуди
и се върна тя
от чуждите земи
в родната земя.
Пенке, що така?
Ще ти теглят ножа.
Искат ти смъртта,
сиреч твойта кожа.
Ала рейтинг як
имаш. Даже дрънка.
Ще живееш пак!
Подкрепят те от вънка.
С Путин, не се среща,
Папа, не те гали.
Пенке, ти си веща
да спасиш България!
© Валентин Йорданов Всички права запазени
И формата е подходяща.
Харесах!