Животът ни поднася изненади
и просто се изнизва - ей така.
До вчера бяхме влюбени и млади,
а днеска се оттекъл - кат река.
Реката си тече - водите други,
а ний се губим някъде натам,
попрецъфтели като теменуги,
усетили какво е да си сам.
И цветни сънища сънувам в мрака
заради делника си толкоз сив.
Дали съдба по-слънчева ме чака,
живот по-цветен, топъл и красив.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева Всички права запазени