2.04.2022 г., 18:26 ч.

Река си ти... 

  Поезия » Любовна
458 1 4

Река си ти. С гласа на мама.

С душа блестиш. Сред пръст и камък.

 

Сред пръст и плуг. И дъх от нежност.
Да тръгнеш в студ. С добра надежда.

 

Брегът съм аз. Духът над всичко.
Щом пееш с глас. Любов да вдишам...

 

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??