реКАПИТУЛАЦИЯ
Астралното ми тяло остарява,
физическото - летаргично дреме.
В душата ми изригват като лава
спомени от носталгично време.
От Козирог лекувам стара рана
с амурчета от истински стрелкини.
И вино пих, и капка не остана,
и нацелувах всички Валентини!
На Зарезан подкарах много рано
Програмата, научно подкована.
Край буренцето с вино най-отбрано
с копнеж възпях целувката на Ана!
Бай Трифон се поряза дяволито,
озарен от празнична активност,
а Валентин похвали пак с възхита
моята сърдечна селективност!
Получих прошка, сгазих всички пости,
молитвата забравих да си кажа…
Подгизнах цял - до мозък и до кости!
Мотиката я нямаше в багажа.
16 февруари 2010 г.
Послепис: Скъпи откровенци, ако не ви звучи
мажорно, да сте се учили за миньори! :):);)
© Николай Христов Всички права запазени