16.08.2015 г., 22:34 ч.

Реклама 

  Поезия
327 1 0

Това са Тони, Мони и Дони.
Тях отдавна Петьо ги гони,
но те си имат автосалони
и си плащат за нови закони.
Имат здрави и сигурни брони,
не се боят и от патрони.
Карат през всичко, дори през пирони,
за всичко си имат бутони.
Не ползват мангизи, а само жетони.
Често са в жлъчните фейлетони,
но имат алибита като бетони,
а в полицията ги смятат - бонбони.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??