Реклама за “Надеждата”
Дочух, продавали “надежда”
на смешно нисичка цена...
Но всичко, милички, се свежда
до проста истина една –
рекламата е средство мощно,
пронизващо разкъсания джоб
и грозното представя за разкошно -
дори да презентира гроб!
Но Вий послушайте сърцето,
единственият близък Ви другар,
търсете си “надеждата”, където
любовта е роб и господар!
© Галин Добрев Всички права запазени