той беше
просто глас
приятен
мек
със топла лятна вечер
между сричките
и полъха
на дунав мост
в рефрен
завързан
точно в пет
преди изтичане
в поредния следобед
на кафе
наточено
от автомата в двора
той беше
глас от джиесем
с когото
изведнъж
престанах
да говоря
© Павлина Гатева Всички права запазени