Ремонтът на ремонта – колко сладко,
източване, източване докрай.
Паважи и бордюри, пейки, Ларго,
проекти от Европа – чакан Рай.
След края им, оглеждаме “Правдиво“ –
надзорът само дето си е наш.
Тук-там ще позажмим – сгрешено, криво
и малко по е скъпо – поне дваж.
Ремонтът на ремонта – чудно лого
за избори – Балканският рефрен.
За чуждите ще съдим доста строго,
за близките си има друг калем.
На нас ремонт ни трябва – на ремонта,
такъв, подреждащ нашите глави
и нашите души – без алчност подла!
„Халал“ да са ви, Крадени пари!
© Данаил Таков Всички права запазени