Репортаж от дерби мача
Уж тръгна им в началото играта,
а после, като спънат кон в краката,
игра „червената машина”...
За смях тя стана на мнозина!
Левскарите се бързо посъвзеха,
всяко кътче на терена те превзеха
и след смяната на Гонзо и на Бижутера –
на играта промениха маниера.
Резервите нападаха жестоко,
в полето чуждо настаниха се дълбоко,
от Кокала поставената им задача
изпълниха и победиха в мача.
Сега реално имат шанс,
стопили от червения аванс,
да станат на страната шампиони,
а ЦСКА пак дивото да гони!
© Добри Василев Всички права запазени
Усмихна ме още повече!