Прости , че пак заплаках...Без да искам!
Не се опитвах да те впечатля.
Че нещо ще се промени дори не мисля,
но просто.. тежко ми е ...затова.
Познавам те , харесваш флиртове и риска.
От мен изискваш винаги да замълча .
Да виждаш сълзите ми знам , не искаш
но мъката си как да изгася?
Добре , не плача...ето ...извинявай
бе слабост просто ,... отшумя .
Че те ядосах с това , съзнавам
и обещавам занапред да съм добра.
Не тръгвай , искам да останеш !
Обиждай ме , мрази ме , удари,
и запрати по мен каквото хванеш
но моля ти се..само не мълчи!!!
© Елена Елена Всички права запазени