14.08.2009 г., 0:24 ч.

Ретро фото 

  Поезия
703 0 5

РЕТРО ФОТО

 

Тя бе графиня – в тюркоазно синьо

и в погледа й се четеше власт...

Случайно бе, че тя оттука мина,

но зрителите покори завчас...

Капелата с широка периферия

изгарящия  чар тъй и не скриваше...

А минувачите, със поглед вперен,

превръщаха се в рицари красиви...

Позира дълго тя за тази снимка -

в семейния албум да бъде включена...

Ала това бе само малка примка

за почитателите необучени...

А после, от играта уморена,

съблече тя красивите одежди

на „Ретро фото” от комплекс АЛБЕНА

... и охладняха мъжките надежди...

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??