Ревност
(на Ледената принцеса...)
Не ме лъжи, с остатъка от своята вечеря
и не подхвърляй обичта си - закърнялата.
Копнея, пиршеството в тебе да намеря...
Аз искам те... За мене само... Цялата!...
Разделяй ме от всички на трапезата,
ревнувам ласките, за друг предназначени...
Жадувам те!!!... С обичта и със омразата
на моите мечти несподелени!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
от Враната-привет!