- Кой дявол се всели в мене
и ме обсеби със съмнения,
ограби неподправената ми душа?
Единствена съм, знам, за тебе,
дори хиляди жени след теб да тичат,
знам, само аз съм твоето момиче!
Само аз присъствам трайно в мислите ти,
сърцето ти изцяло ми принадлежи,
а душата ти, откакто ме познава,
тайничко само с мен си разговаря!
- Любими мой, благодаря ти, че те има!
- До края все към тебе ще вървя!
© МИСИЯ Всички права запазени