Рее се
душата ми
избухва
всеки път,
когато искаш
в рамка
да ме сложиш
потръпвам
и се разпилявам
за да не можеш
да ме събереш
изгубвам
цветовете си,
полудявам
вия,хапя.
нокти забивам.
не ме взимай ...
от мене си
остави ме цяла....
© Маргаритка Харизанова Всички права запазени