23.12.2007 г., 17:28 ч.

Риск 

  Поезия » Любовна
674 0 2

Ти влезе във живота ми със гръм и трясък,
сега бъди внимателен,
душата ми превърна в пясък
и всяка песъчинка е способна,
при мене да те върне,
подобна тя на камъче -
колата на живота ти да преобърне...

Процеждам се през барикадата на твоето съзнание,
недей да мислиш, че видял си края на свойто състезание...

Когато беше цяла,
душата ми по-мудна беше,
сега е полудяла,
и има риск за ход погрешен...

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??